web design logo

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti.

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Prikaži podrobnosti

Dovolim piškotke

izdelava strani

Želite imeti  spletno stran, s katero boste pridobivali nove naročnike?
Želite spletno stran s prepoznavno podobo, ki bo visoko kotirala v iskalnikih?

Izdelujemo dinamične spletne strani z uporabo najnovejših spletnih tehnologij. Spletna stran predstavlja prvi stik vaših kupcev z vami. Zato mora imeti privlačno, pregledno in učinkovito grafično podobo, ki bo izpostavila vaše kvalitete in prepoznavnost ter pritegnila kupce.

Kaj so dinamične spletne strani?

Dinamične spletne strani (CMS - Content Management System), so zasnovane tako, da se lahko poljubno širijo z dodajanjem novih menijev, podstrani in dodatnih modulov. Vsebino lahko enostavno urejate sami ali pa vam pri tem pomagamo mi. Vsebina spletnih strani je shranjena v podatkovni bazi in je ločena od dizajna strani. Na ta način lahko enostavno spreminjamo grafično podobo strani, vsebina pa ostane.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Kupcem poskušamo ponuditi nekaj več. V nadaljevanju je na kratko opisano kaj nudimo in kaj vse je zajeto pri izdelavi spletnih strani.

Brezplačna predstavitvena stran

Predstavitvena stran je enostavna spletna stran z logotipom in kontaktnimi podatki podjetja. Če se odločite za izdelavo spletnih strani pri nas, vam takoj registriramo domeno (www.ime-domene.si) in brezplačno naredimo predstavitveno stran, ki služi kot začasna stran, do vzpostavitve pravih spletnih strani. Svojo bodočo spletno stran torej lahko začnete uporabljati takoj (v kontaktnih podatkih, na vizitkah, itd...). Prav tako lahko začnete uporabljati poljubno število elektronskih naslovov, vezanih na domeno (npr. )

Primeri predstavitvenih strani: Zlatarstvo ProsencAvtoličarstvo Žitnik.

Izbira najprimernejše zasnove spletnih strani

Spletne strani predstavljajo prvi stik vaših potencialnih kupcev z vami. Zato morajo imeti privlačno grafično podobo, ki bo pritegnila vaše kupce. Zasnovane morajo biti pregledno in enostavno, da bodo kupci hitro našli iskane informacije. Strani morajo izpostaviti vaše kvalitete in prepoznavnost.

Izbira najprimernejše zasnove spletnih strani

Pred pričetkom izdelave spletnih strani se podrobno pogovorimo, čemu so namenjene (predstavitvi podjetja, izdelkov, prodaji,...), kdo je ciljno občinstvo in kaj želite z njimi doseči. Pogovorimo se o vaših željah in pričakovanjih glede podobe, barv in vtisa, ki ga naj pričarajo spletne strani. Svetujemo vam iz katerih elementov in modulov naj bo zgrajena spletna stran, da bo najbolje opravljala svojo vlogo.
Na podlagi tega pripravimo tako zasnovo spletnih strani, ki bo optimalno podpirala vaše želje in pričakovanja.

Ne pozabite - spletne strani so vaše ogledalo!

Hitra in kvalitetna izdelava

Vaše spletne strani izdelamo v najkrajšem času. Seveda je pri tem pomembno tudi vaše sodelovanje pri pripravi vsebine vaših spletnih strani. Za izdelavo uporabljamo orodja, ki zagotavljajo visoko hitrost izvajanja, zanesljivost delovanja in varnost spletnih strani. Izdelujemo dinamične spletne strani,  ki omogočajo, da lahko vsebino urejate sami. Podprta je uporaba najnovejših spletnih tehnologij, ki delujejo na vseh platformah (računalniki, tablice, pametni telefoni, itd...)

Celovita ponudba

Storitev na kljucUporabnikom nudimo kompletno storitev na ključ. Izvedba celotnega projekta poteka v več fazah.

Izdelava spletnih strani

Obsega izdelavo zasnove spletnih strani, pripravo in obdelavo vsega gradiva (še posebej slikovnega) za učinkovito prikazovanje na spletu in fizično izdelavo strani. Spletne strani v fazi izdelave namestimo na testno lokacijo, da si jih lahko stranka v miru ogleda in testira ter poda pripombe.

Gostovanje spletnih strani

Da bi spletne strani lahko delovale, morajo biti nameščene na spletni strežnik, kjer so dostopne 24 ur na dan. Registrirana mora biti domena (www.ime-domene.si), ki kaže na spletne strani.

Vzdrževanje spletnih strani

Spletne strani je potrebno tudi vzdrževati in dopolnjevati z raznimi novicami, akcijami, nasveti itd., če želimo, da bodo zanimive za obiskovalce in da se bodo nanje vračali.

Manjše popravke lahko enostavno naredite sami, za večje spremembe pa vam pomagamo mi.

Gostovanje in vzdrževanje spletnih strani običajno uredimo z letno vzdrževalno pogodbo, s katero se zavežemo za nemoteno delovanje strani in tehnično pomoč.

Ne pozabite - vse skrbi okrog delovanja vaših spletnih strani prevzamemo mi!

 

Visoka uvrstitev v iskalnikih

Zadovoljni uporabnikVisoka uvrstitev v iskalnikih je ključnega pomena. Študije so pokazale, da večina obiskovalcev v spletnih iskalnikih (najbolj obiskana sta google.si in najdi.si) pregleda le prvo ali drugo stran zadetkov. Zato je izrednega pomena, da se znajdete na prvih straneh.
To dosežemo s t.i. optimizacijo spletnih strani.
V te postopke spadajo različni ukrepi.

Pravilna izbira ključnih besed

Obiskovalci iščejo po brskalnikih z uporabo ključnih besed. To so besedne zveze, ki vrnejo zadetke - strani, ki vsebujejo vpisane ključne besede. S premišljeno izbiro ključnih besed, po katerih želite, da vas uporabniki najdejo, boste dosegli uvrstitev v zadetke. Število ključnih besed ni omejeno.

Optimizacija za spletne iskalnike

Spletne strani izdelamo tako, da jih različni iskalniki lažje najdejo in jih uvrstijo med zadetke. To dosežemo z uporabo iskalnikom prijaznim označevanjem strani (SEO - search engine optimization).

Vpis v iskalnike

Vašo spletno stran vpišemo v najbolj obiskane iskalnike po področjih, da jih bodo obiskovalci lažje našli.

Števec obiskov

Prikaz obiska spletnih strani

Za spremljanje obiska vaših spletnih strani uporabljamo orodje, ki je ta trenutek najzmogljivejšeza spremljanje in analizo obiskov strani. To je Google Analytics, s katerim ne spremljamo samo število obiskovalcev, ampak tudi katere spletne strani so obiskovalci obiskali. Na voljo je veliko analiz, s pomočjo katerih se lahko odločimo za spremembe na spletnih straneh.

Ne pozabite - vse te metode so sestavni del paketov.

Neomejene možnosti nadgradnje strani

Zelo pomembno je, da je zasnova vaših spletnih strani odprta in da omogoča dodajanje novih možnosti in tehnologij. Lahko vam ponudimo dodatne module za tako rekoč kakršnekoli potrebe in želje. Vaše spletne strani torej lahko modularno nadgrajujemo z novimi funkcijami in lastnostmi, kar vam zagotavlja nemoteno širjenje in razvoj vaših strani v prihodnje.

Več podrobnosti najdete v predstavitvah za poslovne spletne strani, spletne strani za društva, spletne trgovine.

Oglejte si še dodatno ponudbo naših storitev.